Først og fremst

GRATULERER!

Håper du finner din type bryllupsbilder du ser etter i ditt eget bryllup.
Ta kontakt for å se om vi har ledig for å dokumentere din store dag!

Priser bryllup

Small

4000,-

Kun bryllups bilder

 • Bryllups foto 1 time
 • Bestillings time
 • Lavoppløslige bilder med vannmerke
 • Telefon møte med plan for fotograferingen og inspirasjons bilder.
 • Ca. 30-50 redigerte bilder å plukke fra. (Dette er ikke høyoppløselige bilder, dette kan dere kjøpe i etterkant)

Medium

6000,-

Vielse og bryllupsbilder

 • Bryllupsfoto og vielse
 • Bestillingstime/visningstime
 • Lavoppløslige bilder med vannmerke til sendt på mail før visningstimen.
 • Bryllup samtale med planlegging av fotografering og inspirasjons bilder.
 • ca. 50-120 redigerte bilder å velge mellom. (Dette er ikke høyoppløselige bilder, dette kan dere kjøpe i etterkant)

Large

27 000,-

Heldags bryllup
Alt inkludert*

*Ekstra kostnader kommer hvis det er over 1 time med kjøring.

 • Fotografering fra frisør til brudevals.
 • Planleggingsmøte 2t.
 • Høyoppløslige bilder levert på minnepenn. Gjelder kun de redigerte. (Om det ønskes rå filer kan dette eksporteres til egen harddisk)
 • Ca. 200-400 redigerte bilder

Ønsker du å se fullstendig prisliste for etterbestillinger? 
Slik som print på fotopapir, eller aluminiumsbilder? 

Hva sier kunder?

Å velge fotograf til bryllup er ikke lett i en jungel av mange fotografer. Derfor vil jeg virkelig anbefale Jonas Ingstad på det sterkeste! Man kan betale for mye, men ikke det engasjementet og den innsatsen han la ned for oss. Om noen måtte være i tvil, bare ta en prat med han, så vil dere bli overbevist om at han er den rette å satse på! Nok en gang, tusen takk for de flotte bildene du tok for oss. Kunne ikke blitt bedre.

Utrolig flink Fotograf!! Kjempe flink med barn, gleder oss masse til å se bildene han har tatt på vår bryllupsdag, det vi har sett hitil var utrolig bra. Anbefales på det sterkeste, masse skryt av gjester.

Vi er SÅ fornøyde med å ha valgt Jonas Ingstad som vår bryllupsfotograf. Bildene er så fine! Vi kommer definitivt til å bruke Jonas ved en annen anledning!

Spørsmål?

Får jeg filene etter fotograferingen?

Hvis du velger å gå for heldagsfotografering så gjør du det, da er alle filene inkludert. De andre pakkene så må dere kjøpe ut filene. Noe som er svært vanlig fra fotograf til fotograf.

Hva koster filer?

Vi har laget forskjellige filpakker, til forskjellige behov. 
1 fil: 500kr pr stk. 

10 filer : 4000,- (Spar 1000kr)

Alle filer fra fotografering: 12 000,- (Mest økonomisk hvis dere sliter med å velge)

Kan jeg bestille veggbilder av deg?

Når du velger oss som fotograf, så hjelper vi deg med alt fra veggbilder til album, eller gaver. Vi har ingen grenser for hva vi kan lage til deg som kunde. Ønsker du å tapetsere en vegg med bilder har vi leverandører til det også. Alt med rask levering!

Locations

Hvis du ønsker å benytte deg av location pakken så er prosedyren at vi møtes ved avtalt møtepunkt. Dette bestemmer vi ved bryllups samtalen. Deretter tar vi en rekke bilder med og uten forlovere. Vi bruker å finne et sted vi kan “gå en tur” slik at vi får variasjoner i bildene. Viktig å ta med seg vann og kanskje en liten matbit, så man ikke blir dehydrert i varmen.

Når bildene er blitt tatt redigeres de beste, så blir dere innkalt til visningstime i studio. Her kan dere velge hva dere ønsker av etterbestillinger. Vi setter gjerne opp album forslag til dere, eller gjør klar en minnepinne.

Vielse og Location

Når vi har bryllup samtale skriver jeg ned når og hvor vielsen er. Slik at vi kan komme ca. 20min før vielsen og ta bilder rundt når gjestene kommer. Dette er jo ekstra gøy for bruden å se i etterkant da hun ikke er tilstede akkurat da. Vi tar så bilder av bruden som kommer inn og alt det som skjer gjennom vielsen samt bilder på kirketrappen med forlovere og familie.

Vi drar så videre til avtalt location der vi tar hovedbildene med forlovere. Eller uten, det velger dere. Når bildene er blitt tatt redigeres de beste, så blir dere innkalt til visningstime i studio. Her kan dere velge hva dere ønsker av etterbestillinger. Vi setter gjerne opp album forslag til dere, eller gjør klar en minnepinne.

Heldags foto

Er du av den typen som ønsker å se tilbake på hele dagen? Her har vi samlet alt i en pakke. Alt fra fiksing av hår hos frisøren til brudevalsen. Her går du ikke glipp av ett sekund, det skal vi sørge for. Her følger alle pakkene ovenfor, pluss ankomst og fest og taler vi dekker alt her. Selvfølgelig får dere med en minnepinne som alle bildene er overført på, som dere kan enkelt plugge inn i tven og se på når dere vil. Vi kjører også bestilling time etter bryllupet, slik at dere også kan finne “det” bilde dere ønsker på veggen.