Betingelser ved kjøp

Vi tar forbehold om feil og gjør oppmerksom på at Jonas Ingstad AS sitt ansvar for bestillingen er begrenset til bestillingens kostnad (det du har betalt).

Leveringstid 5-7 dager er estimert basert på erfaring og ikke garantert, men vi forsøker så godt vi kan å holde oss innenfor estimert tid.

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Får du et bilde som ikke var som forventet, ta kontakt så fort som mulig. Det kan hende at det har skjedd en menneskelig glipp under produksjon eller mer vanlig, det har oppstått en skade under transport.

Hvor mange dager vil det gå i snitt fra varen/tjenesten er betalt til den sendes/utføres?

1-3 dager virkedager. Ved ferie ferier eller helligdager hvor trykkeriene har stengt mer en 2 uker vil nettbutikken være stengt. Dette vises som en butikk melding øverst på siden.

Hvor lang tid tar det fra dere tar betalt til tjenesten/varen er levert kunde?

5-7 dager.

Hvor stor andel av omsetningen kommer da av forhåndssalg?

100% Varen blir satt i produksjon etter bestilling. Dette går automatisk fra nettbutikk til trykkeri.

Unike bilder og opptrykk

Alle bilder og opptrykk er unike. Det kan være små eller større variasjoner på bilder som trykkes på forskjellige tidspunkt. Det er ikke mulig, med mindre det er spesifikt avtalt med oss og vi har fått eksakte mål (på kundens ansvar), å bytte ut et bilde med et annet på veggen, der det brukes gjennomgående bolter, da plasseringen av disse er unike per gang/bilde/størrelse.

Personvernerklæring og sikkerhet

Les vår Personvernerklæring her.

Skrivefeil og feilprising

Vi gjør vårt beste for å unngå feil, men skulle det skje, at vi for eksempel la ut et bilde til 150,- istedenfor 1500,-, må vi ta forbehold om avvik og forbeholde oss retten til å avvise bestillinger.

Moms

Prisene du ser på bildene er inkludert 25% mva. Bestillingsbekreftelse og fakturaer (for firmakunder) spesifiserer mva.

Betalingsmetoder

Visa og MasterCard kortbetaling

Du betaler helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort fra Visa eller MasterCard hos oss. Betalingen går direkte via vår samarbeidspartner Stripe som er en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker. Kredittkortinformasjonen din blir aldri lagret på Jonas Ingstad AS sin server, den sendes direkte og kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.

Mens betalingen gjennomføres bør du ikke lukke vinduet eller gjøre noe før Jonas Ingstad AS får bekreftet fra Stripe sin server at betalingen har gått gjennom, og deretter sendes du til vår betalingsbekreftelse side som bare bekrefter at alt har gått bra, og du kan da lukke vinduet/surfe videre.

Vipps

Du skriver inn ditt mobilnummer og får automatisk en forespørsel om å betale for bestillingen i Vipps appen din.

Faktura for firmakunder

Er dere et firma/organisasjon? Da kan dere få tilsendt en regnskaps godkjent faktura via e-post eller EHF. For kreditt og 30 dagers betalingsfrist, send e-post og be om dette, ellers må faktura betales før bildene trykkes.

For firmakunder leverer vi som standard til dør på dagtid, slik at dere slipper å dra på postkontoret.

Spørsmål om betaling?

Betalingsvalg og informasjon om hvordan du betaler kommer når du går gjennom kassen. Ta kontakt om du har spørsmål om betaling.

Det er viktig at du er klar over våre aktuelle vilkår før du bestiller. Følgende vilkår regulerer forholdet mellom deg som kunde og Jonas Ingstad AS når du handler på vår nettside over Internett:

Bestillinger

Bestillinger er bindende. Bestilling som gjøres i en annen persons navn uten dennes samtykke, eller som på annen måte medfører at Jonas Ingstad AS lider økonomisk tap eller skade, politianmeldes.

Priser

Prisen som angis på Jonas Ingstad AS nettside på kjøpstidspunktet er den som gjelder. Prisene er stykkpriser inklusive moms og ev. norsk fortolling om ingenting annet angis. Jeg reserverer meg for eventuelle skrivefeil.

Fargegjengivelse på dataskjerm

Jeg har gjort alt jeg kan for å gjengi farger og bilder korrekt på vår side, men jeg kan ikke garantere at våre varer kommer til å ha eksakt den fargen du oppfatter på din bildeskjerm, ettersom fargenyanser kan skille seg fra hverandre på ulike dataskjermer, og jeg kan ikke ta ansvar for din dataskjerms fargegjengivelse.

 

Aldersgrense

Hos Jonas Ingstad AS må du være 18 år for å få handle. Er bestilleren under 18 år må foresattes tillatelse innhentes av bestiller før kjøpet.

Lagring av personlige opplysninger

Når du handler hos meg på Jonas Ingstad AS godkjenner du at jeg får lagre dine personlige opplysninger i samsvar med vår policy for personlige opplysninger. All personlig informasjon som du gir meg, brukes bare innad i bedriften for å kunne gi deg god service ved gjentatte kjøp. Denne informasjonen kan også brukes av meg for å sende deg nyhetsbrev og spesielle tilbud fra vår butikk dersom du har valgt å la meg gjøre det. De personlige opplysningene som jeg lagrer i vår kundedatabase er:

For- og etternavn

Personnummer

Adresse

E-postadresse

Telefonnummer

Fraktkostnad

Jeg påfører en fast fraktkostnad, uavhengig av hva du bestiller. Frakt med posten innland koster 149kr.

Velger du å hente i kontorlokalet der jeg befinner meg er det alltid fraktfritt.

 

Leveranser

Du kan velge mellom  tre ulike leveringsmåter. Norgespakke, *hjemlevering av fotograf eller hente i kontorlokalene i Trøgstadveien 9B.

*Hjemlevering av fotograf gjelder kun ved bestilling innenfor Indre Østfold.

 

Dine varer sendes normalt sett med Postens Norgespakke som én pakke til nærmeste utleveringssted for Posten.

Om du oppgir ditt mobilnummer ved bestillingen, får du en SMS som forteller deg når du kan hente din pakke. På denne måten kan du hente din levering raskere. Når din bestilling sendes fra meg får du også en e-post slik at du kan spore din forsendelse.

Leveringstid Posten

Bilde/bildene du bestiller blir produsert ved bestilling. Derfor tar det ca 2-3 uker før du får ditt bilde. Jeg har desverre ikke mulighet å ha noe lager pr.dags dato. Når bilde er produsert jeg jeg personlig kvalitets kontrollere det.

Om leveringstiden mot formodning skulle bli forsinket får du som kunde naturligvis informasjon om dette, og du har også rett til å heve kjøpet uten kostnad.

Hente på kontoret

 

Når din ordre er klar for henting sender jeg deg en e post. Ta gjerne med din ordrebekreftelse når du skal hente varene dine. Har du ikke tilgang til en skriver holder det med et ordrenummer + legitimasjon.

 

Uavhentede forsendelser

Det er opp til deg som kunde å oppgi en gyldig og korrekt leveringsadresse. Dersom Jonas Ingstad AS av noen anledning får tilbake en pakke som ikke blir hentet ut og som går i retur til meg, forbeholder jeg retten til å kreve et gebyr på 295 kroner, uansett kjøpesum, for å dekke våre administrative kostnader, frakt og returfrakt.

Transportskadet levering

Når du tar imot varen, kan den ha blitt skadet under transport. Rapporter i så fall skaden direkte til distributøren, dette er enklest å gjøre der du hentet pakken. Synes skaden utvendig kan du reklamere allerede ved mottak av forsendelsen.

Kvittering/Ordrebekreftelse

Den bekreftelsen du mottar på e-post når du legger inn din bestilling gjelder som kvittering. Ønsker du en papirkvittering ber jeg deg sende en e-post til jonasingstad@gmail.com, så ordner jeg selvfølgelig dette til deg. Om du ikke har fått en ordrebekreftelse innen 30 minutter, vennligst sjekk at din e-postadresse stemmer, og send meg en e-post, så sender jeg bekreftelsen på nytt.

Garantier

Jonas Ingstad AS følger selvfølgelig forbrukerkjøpsloven, og har minst 6 måneders garanti på alle produkter.

 

Denne garantien gjelder ikke ved:

-Ulykker etter at du har mottatt varen

-Misbruk

-Unormal bruk av varen

-Dersom du ikke har fulgt anvisningene for vedlikehold og service.

I henhold til forbrukerkjøpsloven kan du uansett alltid reklamere på produksjonsfeil på en vare opptil tre år etter kjøpet.

Angrerett

Du har alltid 14 dagers full returrett etter at du har mottatt dine varer. Dersom varen er brukt har jeg rett på erstatning for verdireduksjon (Det tar tid for meg å få varen tilbake i salgbar stand). Husk på å pakke inn din forsendelse bra for å unngå transportskader. Så snart jeg har mottatt dine returnerte varer, utbetaler jeg dine penger til kontoen du har angitt innen 20 dager. Ta kontakt, så hjelper jeg deg selvfølgelig med dine spørsmål.

Jeg tilbyr deg i tillegg, utover dette, åpent kjøp i hele 30 dager, forutsatt at varen returneres tilbake i uskadet original forpakning. Varen kan da ikke ha vært brukt.

Når du skal returnere en vare du har angret på kjøpet av, sendes den til:

Jonas Ingstad AS

Trøgstadveien 9B

1807 ASKIM

Dersom du vil bruke egen returfrakt, må pakken sendes til vår ovennevnte returadresse. Pakken kan ikke sendes via budlevering, mot postoppkrav eller etterkrav. I din retur må du legge ved ditt navn, din adresse, samt informasjon om hvordan jeg skal betale tilbake dine penger. Det enkleste er om du bruker pakkseddelen som finnes vedlagt i pakken, der alle disse opplysningene fylles inn, og pakkseddelen sendes sammen med returen.

Merk at uavhentet forsendelse IKKE gjelder som retur eller angret kjøp – du må alltid hente ut en bestilt pakke, deretter kan du returnere den.

Ved bestilling av spesialtilpassede produkter, som spesialtilpassede rammer og spesialtilpassede passepartouter, gjelder ikke angreretten, da produktet er spesielt tilpasset deg som kunde.

http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett/har-jeg-angrerett

 

 

Åpent kjøp

I tillegg til dette vil jeg også tilby deg et åpent kjøp i 90 dager, forutsatt at produktet returneres i originalemballasjen som er uåpnet. Produktet kan ikke ha blitt brukt.

Når du skal returnere en vare sendes den til:

Jonas Ingstad AS

Trøgstadveien 9B

1807 ASKIM

Bytte

Du har full bytterett av våre varer innen 14 dager fra produktet er mottatt, men det forutsetter at produktet ikke har blitt brukt, og at det returneres i god stand. Ved bytte av produkter står du selv for alle returkostnader, for eksempel frakt.

Når du skal bytte en vare sendes den til:

Jonas Ingstad AS

Trøgstadveien 9B

1807 ASKIM

 

Merk at jeg ikke godtar postoppkrav ved retur, så du kan ikke sende dine varer tilbake med denne løsningen. Fordi de i dette tilfellet ikke kommer til å hentes ut, kommer dine varer tilbake til deg, og din retur blir avvist.

Reklamasjon

Dersom en vare er skadet når du åpner pakken, bør du sende en reklamasjon til meg, slik at jeg kan gi deg erstatning på en passende måte. Enten ved å tilby en ny vare av lik verdi, eller pengene tilbake. Du som kunde her heller ingen fraktkostnader i forbindelse med dette, jeg betaler selvfølgelig dine fraktkostnader. Ved reklamasjon må du kontakte meg via e-post jonasingstad@gmail.com , og oppgi at det gjelder en reklamasjon i emnefeltet, så hjelper jeg deg med å returnere produktet på den beste måten.

Forbrukerkjøpsloven / Forbrukerrådet gir deg rett til å reklamere på en vare i 2 år, under den forutsetning at varen hadde feil ved leveringstidspunktet. Dog bør du ikke vente med å påpeke feilen, gjør dette umiddelbart. Ved tvister som jeg ikke lykkes å løse sammen, anbefaler jeg at du henvender deg til Forbrukerrådet. Jeg følger alltid deres anbefalinger.

Tvist

Ved en eventuell tvist har jeg som policy å alltid følge Forbrukerrådets anbefalinger.

Annet

Alle produkter jeg selger kan brukes i Norge.

Jeg reserverer meg mot utsolgt vare, samt eventuelle skrive-/tekstfeil, sant at bildene kan gi ulike fargenyanser på forskjellige dataskjermer.

Alle varer forblir Jonas Ingstad AS eiendom til full betaling er mottatt. Alle bedrageriforsøk og falske bestillinger politianmeldes.

 

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.