mye mer enn bare en fotograf

MODERNE MARKEDSFØRING

Som skiller deg fra mengden

Vi hjelper deg med

MODERNE MARKEDSFØRING

Som skiller deg fra mengden

HVEM ER JONAS?

Jonas Ingstad er en lokal fotograf som liker å produsere innhold til kundene sine. Med sin nesten 6 års lange erfaring innenfor yrket sitt har han utviklet sin egen stil som henger sammen med dagens trender. Jonas er en utadvent person som liker å begi seg ut på nesten alle typer oppdrag. Pr i dag befinner fotografen seg på Eidsbergveien 43, sammen med gode kollegaer som Dalsgren, Digital assist og interiørarkitekt H. Zezanski . Her deler disse firmaene kontorlokaler, noe som har utviklet seg til å bli en creative “hub” som noen vil kalle det. Disse firmaene jobber godt på tvers og kan virkelig skape noe helt unikt!

Skal vi finne på noe gøy?
Snakk med oss!

Skal vi finne på noe gøy?
Snakk med oss!

Hvofor bruke Jonas?

k

Innlegg på Sosiale medier

Skal du promotere din bedrift på sosiale medier hjelper det med gode bilder eller video. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp innlegget slik at det når flest mulig, også med retargeting ads.

Merkevare identitet

Det som betegner en god bedrift er en bedrift som har markedsført seg slik at de vil alltid bli husket. Vi hjelper deg med det!

Økt Engasjement

Våre tjenester garanterer økt engasjement. Med personlige bilder av lokaler eller kunder som blir hjulpet av dyktige fagfolk ønsker vi å skape en feelgood opplevelse hos kunden.

z

Promo video

En promo video på 1 minutt er rett og slett genialt. Det er den beste lengden til sosiale medier, men også kan den enkelt bli brukt som en fantastisk header på din hjemmeside eller facebook page.

Våre ferdigheter

Med deg som kunde ønsker vi alltid å skape det beste innholdet

Vi har ulike spesialiteter, der hvor fotografering er det vi har drevet lengst med. Vi har gode kunnskaper i Photoshop og Lightroom. Om du trenger høy redigerte bilder med fotorealistisk manipulasjoner eller en konstant matchende bildeserie så order vi det.

De siste 3 årene vil vi tørre å si vi har utviklet en god film stil. Der vi har utviklet en spennende film stilart. Som vi ser treffer mange og får godt engasjement på sosiale medier. Gode kreative hoder skaper kreativt innhold.

  • fotografering – 90%
  • Filmproduksjon – 82%
  • ideutvikling- 85%

Kundeanmeldelser

Vi gleder oss stort over å høre så mye fine ting fra våre kunder. Håper du en dag kan også ligge på denne listen!

“Vi har brukt Jonas Ingstad helt fra 2016. Han har alltid levert gode bilder som har hjulpet oss i våres markedsføring. Nylig ønsket vi oss video ads på de kanalene vi bruker på nett. Da var det en selvfølge å kontakte Jonas ang. dette. Resultatet vi fikk tilbake var enestående. Videoene som presenterte de nye og populære timene på senteret fikk hårene til å reise seg, samt fikk vi også gode tilbakemeldinger med at videoene de hadde sett på facebook hadde gitt de nok motivasjon til å komme seg på en gruppetime. Vi oppnådde det vi ønsket.”

Øystein Fundingsrud

Daglig leder, Family Sports Club Askim

Da vi startet opp var det viktig å bli synlig i jungelen av frisører det finnes i Askim.

Vi følte det var naturlig å bruke Jonas Ingstad ettersom han holdt til i nabolokalet. Tidligere har vi sett diverse filmer han har laget for andre og vi likte det vi så meget godt. Da vi kontaktet han tok det ikke lange tiden før han var innom å filmet og fotograferte oss, venlig mot kundene våres spurte han om de ville være med, og det var null problem ettersom han møtte dem med tidenes smil. Videoen og bildene vi fikk levert var kjempe bra! Dette gjorde at vi fikk en kickstart med ny salong. Da vi ventet på faktura fikk vi ikke bakoversveis, dette var rimeligere enn vi hadde sammenlignet med andre aktører. Takk for god service, vi kommer definitivt til å bruke deg videre!

Trine Lunde

Eier, Kranz Frisør

Etter vi så de fine videoene til Family Sports Club i Askim måtte vi ta kontakt med denne fotografen vi tidligere har hatt kontakt med. For vi ønsket også korte reklamefilmer som kunne brukes på Facebook og Instagram. Servicen til Jonas er det ikke noe å si på. Enkel person og kommunisere med. Resultatet av filmene vi fikk utført var bedre en vi hadde sett for oss. Vi kommer definitivt til å bruke Jonas videre. Takk!

Marianne Løvli

Instruktør, Kråkerøy Trening

Askimtorget har gjennom flere år benyttet seg av Jonas sine tjenester.

Kreativ, iderik, rask og flink. Uansett om vi vil ha bilder eller film leverer Jonas

varene til terningkast 6!

Håvard Lippestad

Senterleder, Askimtorget

Kontakt

Vi har byttet lokale!

Nytt lokalet:
Eidsbergveien 43 / 1830 ASKIM

Åpningstider:

Åpent etter avtale

telefon

+47 949 72 225

Mail

jonasingstad@gmail.com

adresse

Eidsbergveien 43 / 1830 ASKIM

[media_boxes id=»forside_clone_5cadde5bcc10c»]