Om fotografen

Litt historie.

Som elev ved Mysen VGs fikk jeg anledningen til å gå ut som fotograf lærling. Gnisten fikk jeg først ved 10 klasse da jeg fikk leke rundt med min mors speilrefleks kamera, og ble fasinert over den herlige lyden som kamera lagde, og vidre til det bildet som kom ut av filmen. Etter det fikk jeg grini meg til mitt eget kamera, og oppdaget fort hva som kunne gjøre med det, og ikke minst hvilken magi man kan gjøre med det. Om man bruker det riktig.
Da jeg søkte som lærling hadde jeg ingen aning hva det ville si å være fotograf. Alle timene som ligger bak en hver fotograf var veldig inspirende. Se hvor man kunne nå, om man øvde seg nok.

Etter 2 år som lærling fikk jeg anledningen til å starte mitt eget firma, med litt flaks hadde jeg muligheten å benytte meg av ett lite «hus» som kunne brukes som fotostudio/kontor.  Videre vokste firmaet fort og trengte mer plass. Brått kom gamle lokalet til leie, der jeg selv var lærling. Jeg tok sjansen, og angrer ikke idag.

Hva kan jeg levere av bilder?
Vel jeg har alltid likt å være en allsidig fotograf, det har vel sikkert noe med at jeg liker å utfordre meg selv. Så her går det i alt fra Bryllup, til nyfødt. Det skal sies at portretter er «spesialen» min.

Dagens situasjon

Det har skjedd mye på kort tid, jeg hadde ikke trodd etter 3 år som selvstendig at det skulle komme inn en lærling. Samtidig at filmproduksjon skulle være noe vi skulle fokusere så mye på. Nå har vi flyttet på oss. Sammen med Dalsgren og Dan fra nynettside.com har vi flyttet inn i Eidsbergveien 43. Rett over Würt butikken. 
Kom gjerne å besøk oss der. 

Fremtiden

Vi elsker å tenke fremover, og utfordre oss i nye retninger innenfor det vi driver med. Fra 2016 har fokuset ligget hovedsakelig bryllup og privatkunder, men ettersom etterspørselen øker ser vi oss nødt til å utvide med mer produksjon av både film og bilder til bedriftsmarkedet. Vi har også satt oss dypt i design av nettsider. Se vår nye bedrifts tjeneste her.

Snakk med oss

Eidsbergveien 43 // 1830 Askim
+47 94972225
jonasingstad@gmail.com