Prisliste

Bryllup

Det skal sies at det ikke er lett å velge den riktige fotografen til bryllupet. Det vi fokuserer på for at dere skal føle at vi er det riktige valget er først og fremst at bildene blir akkurat slik dere ønsker, forhåpentligvis bedre. Vi gjør alt vi kan for å ta vare på dere gjennom hele prosessen. Les mer om hvordan vi kjører løpet fra A til Å nedenfor. Vi liker å vise følelser gjennom fotografiene våres, slik at dere på visningstimen kan føle på samme stemning som dere hadde da dere giftet dere.

FAQ

Hvordan fungerer det?

Location

Hvis du ønsker å benytte deg av location pakken så er prosedyren at vi møtes ved avtalt møtepunkt. Dette bestemmer vi ved bryllups samtalen. Deretter tar vi en rekke bilder med og uten forlovere. Vi bruker å finne et sted vi kan “gå en tur” slik at vi får variasjoner i bildene. Viktig å ta med seg vann og kanskje en liten matbit, så man ikke blir dehydrert i varmen.

Når bildene er blitt tatt redigeres de beste, så blir dere innkalt til visningstime i studio. Her kan dere velge hva dere ønsker av etterbestillinger. Vi setter gjerne opp album forslag til dere, eller gjør klar en minnepinne.

Heldags

Er du av den typen som ønsker å se tilbake på hele dagen? Her har vi samlet alt i en pakke. Alt fra fiksing av hår hos frisøren til brudevalsen. Her går du ikke glipp av ett sekund, det skal vi sørge for. Her følger alle pakkene ovenfor, pluss ankomst og fest og taler vi dekker alt her. Selvfølgelig får dere med en minnepinne som alle bildene er overført på, som dere kan enkelt plugge inn i tven og se på når dere vil. Vi kjører også bestilling time etter bryllupet, slik at dere også kan finne “det” bilde dere ønsker på veggen.

Digitale filer?

Mange idag ønsker å ha bildene sine digitalt, slik at de kan fikse slik man ønsker selv. Her finner du oversikt over priser på digitale filer fra oss. 

Vielse og location

Når vi har bryllup samtale skriver jeg ned når og hvor vielsen er. Slik at vi kan komme ca. 20min før vielsen og ta bilder rundt når gjestene kommer. Dette er jo ekstra gøy for bruden å se i etterkant da hun ikke er tilstede akkurat da. Vi tar så bilder av bruden som kommer inn og alt det som skjer gjennom vielsen samt bilder på kirketrappen med forlovere og familie.

Vi drar så videre til avtalt location der vi tar hovedbildene med forlovere. Eller uten, det velger dere. Når bildene er blitt tatt redigeres de beste, så blir dere innkalt til visningstime i studio. Her kan dere velge hva dere ønsker av etterbestillinger. Vi setter gjerne opp album forslag til dere, eller gjør klar en minnepinne.

Mikse pakke

Vi kan også snekre en egen pakke om du har behov for det. Enten om du vil at vi skal følge deg fra frisøren til location, eller fra location og avslutte med ankomst. Vi skal være fleksible.

Snakk med oss

Bryllup

Eidsbergveien 43 // 1830 Askim
+47 94972225
jonasingstad@gmail.com