Amedia

Vi jobbet i en 2 års periode med Amedia. Der vi produserte en rekke forskjellige bilder og videoer som ble brukt til content marketing i lokal avisene og på nett.

Skal vi finne på noe gøy?
Snakk med oss!

Kundeanmeldelser

Vi gleder oss stort over å høre så mye fine ting fra våre kunder. Håper du en dag kan også ligge på denne listen!

“Vi har brukt Jonas Ingstad helt fra 2016. Han har alltid levert gode bilder som har hjulpet oss i våres markedsføring. Nylig ønsket vi oss video ads på de kanalene vi bruker på nett. Da var det en selvfølge å kontakte Jonas ang. dette. Resultatet vi fikk tilbake var enestående. Videoene som presenterte de nye og populære timene på senteret fikk hårene til å reise seg, samt fikk vi også gode tilbakemeldinger med at videoene de hadde sett på facebook hadde gitt de nok motivasjon til å komme seg på en gruppetime. Vi oppnådde det vi ønsket.”

Øystein Fundingsrud

Daglig leder, Family Sports Club Askim

Da vi startet opp var det viktig å bli synlig i jungelen av frisører det finnes i Askim.

Vi følte det var naturlig å bruke Jonas Ingstad ettersom han holdt til i nabolokalet. Tidligere har vi sett diverse filmer han har laget for andre og vi likte det vi så meget godt. Da vi kontaktet han tok det ikke lange tiden før han var innom å filmet og fotograferte oss, venlig mot kundene våres spurte han om de ville være med, og det var null problem ettersom han møtte dem med tidenes smil. Videoen og bildene vi fikk levert var kjempe bra! Dette gjorde at vi fikk en kickstart med ny salong. Da vi ventet på faktura fikk vi ikke bakoversveis, dette var rimeligere enn vi hadde sammenlignet med andre aktører. Takk for god service, vi kommer definitivt til å bruke deg videre!

Trine Lunde

Eier, Kranz Frisør

Etter vi så de fine videoene til Family Sports Club i Askim måtte vi ta kontakt med denne fotografen vi tidligere har hatt kontakt med. For vi ønsket også korte reklamefilmer som kunne brukes på Facebook og Instagram. Servicen til Jonas er det ikke noe å si på. Enkel person og kommunisere med. Resultatet av filmene vi fikk utført var bedre en vi hadde sett for oss. Vi kommer definitivt til å bruke Jonas videre. Takk!

Marianne Løvli

Instruktør, Kråkerøy Trening

Askimtorget har gjennom flere år benyttet seg av Jonas sine tjenester.

Kreativ, iderik, rask og flink. Uansett om vi vil ha bilder eller film leverer Jonas varene til terningkast 6!

Håvard Lippestad

Senterleder, Askimtorget

Vi har byttet lokale!

Nytt lokalet:
Eidsbergveien 43 / 1830 ASKIM

Åpningstider:

Åpent etter avtale

Kontakt

telefon

+47 949 72 225

Mail

jonasingstad@gmail.com

adresse

Eidsbergveien 43 / 1830 ASKIM